Over mij

Annemieke 201706-2Ik ben kinderhomeopaat, moeder van twee dochters en een zoon, en oma van een kleindochter. Mijn zoon had astma toen hij kleuter was. Hij had het zo benauwd, dat er volgens de kinderarts nog maar 1 oplossing leek: een onderhoudsdosering prednison. Prednison als je vijf bent, ik kon mij er als moeder niet bij neerleggen dat dat de enige oplossing zou zijn. Ik ben op onderzoek gegaan in de complementaire gezondheidszorg, er diep van binnen van overtuigd dat het ook anders kon. Uiteindelijk is zijn benauwdheid verdwenen na een homeopathische behandeling. De resultaten die te behalen zijn met homeopathie fascineerden mij, en nog steeds haal ik mijn inspiratie uit de resultaten die ik meemaak in mijn praktijk. Intussen heb ik 20 jaar ervaring in het behandelen van zowel kinderen als volwassenen met uiteenlopende acute en chronische problemen, zowel lichamelijk als mentaal/emotioneel. Ik word blij van de mevrouw die al jaren aan een depressie lijdt, en na een homeopathisch middel weer helemaal opleeft. Of van dat meisje met hand-mond- en voetziekte, dat al dagen niet meer eet en drinkt, en binnen een paar uur na een homeopathisch middel weer helemaal opknapt.
Ik vind het heerlijk om kinderen met homeopathie weer dat zetje te kunnen geven dat ze verder helpt, weer in beweging brengt, gezonder maakt. Luisteren naar jouw verhaal, en het vinden van een oplossing voor jou en je kindje, dat is wat ik het allerleukst vind om te doen. Ik neem het onderbuikgevoel van jou, als moeder, serieus. Jij kent je kind het allerbeste.

Buiten mijn werk kan je mij bijvoorbeeld ontmoeten als een van de gastvrouwen van Cafe Ouders&Co in Zutphen, in de facebookgroep van het Cafe tijdens de platformavonden van het geboorteplatform De Geboortenis , of tijdens een yogales.

 

mannetje-org