Wat u niet mag weten.

Graag verstrek ik je op mijn websites en op facebook alle informatie over wat homeopathie en homeopathische middelen voor de gezondheid en welzijn van je kinderen kan betekenen. Afgelopen 20 jaar heb ik een paar duizend kinderen in mijn praktijk ontvangen, en ik ben nog steeds enthousiast over de resultaten, en […] Lees verder »

Zorgen om melatoninegebruik bij kinderen

Een homeopathische behandeling is een hele goede optie voor kinderen die moeite hebben met inslapen. In een homeopathische behandeling wordt de oorzaak van het slaapprobleem meegenomen in de keuze van het homeopathisch middel. https://eenvandaag.avrotros.nl/item/zorgen-om-melatoninegebruik-bij-kinderen-bekijk-eerst-alle-andere-opties/? Lees verder »

Inbreker

Slaapproblemen bij kinderen hebben veel verschillende oorzaken. Meisje van acht bijvoorbeeld, heeft altijd goed geslapen, tot er op een nacht werd ingebroken terwijl het hele gezin lag te slapen. Dat is nu bijna twee jaar geleden, en ze kan er nog steeds niet van slapen. Ze vertelt dat ze schrikt […] Lees verder »

Lief mooi kindje

Door dit liedje van Marline Wieggers-Schreuder voor je kindje te zingen, geef je het een warm welkom. Je helpt het om al vroeg negatieve ervaringen en emoties los te laten en in contact te blijven met zijn oorsprong. Streel of wieg je kindje tijdens het zingen, zodat het zich ontspant. […] Lees verder »

Verontwaardigde peuter

Er kwam een peuter van net 1 jaar met zijn moeder bij mij in de praktijk, voor zijn slaapproblemen. Hij was altijd een heel gemakkelijk kind, maar sinds zijn laatste vaccinaties is hij boos en duurt het drie uur voordat hij slaapt. Moeder vertelt dat de verpleegkundige de vaccinaties zette […] Lees verder »