Wat u niet mag weten.

16 augustus 2019

Graag verstrek ik je op mijn websites en op facebook alle informatie over wat homeopathie en homeopathische middelen voor de gezondheid en welzijn van je kinderen kan betekenen. Afgelopen 20 jaar heb ik een paar duizend kinderen in mijn praktijk ontvangen, en ik ben nog steeds enthousiast over de resultaten, en over de kindvriendelijke manier waarop…

Lees verder »

Zorgen om melatoninegebruik bij kinderen

24 juli 2019

Een homeopathische behandeling is een hele goede optie voor kinderen die moeite hebben met inslapen. In een homeopathische behandeling wordt de oorzaak van het slaapprobleem meegenomen in de keuze van het homeopathisch middel. https://eenvandaag.avrotros.nl/item/zorgen-om-melatoninegebruik-bij-kinderen-bekijk-eerst-alle-andere-opties/?

Lees verder »

Inbreker

10 januari 2019

Slaapproblemen bij kinderen hebben veel verschillende oorzaken. Meisje van acht bijvoorbeeld, heeft altijd goed geslapen, tot er op een nacht werd ingebroken terwijl het hele gezin lag te slapen. Dat is nu bijna twee jaar geleden, en ze kan er nog steeds niet van slapen. Ze vertelt dat ze schrikt van geluiden, dat ze wakker…

Lees verder »

Lief mooi kindje

31 augustus 2017

Door dit liedje van Marline Wieggers-Schreuder voor je kindje te zingen, geef je het een warm welkom. Je helpt het om al vroeg negatieve ervaringen en emoties los te laten en in contact te blijven met zijn oorsprong. Streel of wieg je kindje tijdens het zingen, zodat het zich ontspant. Vele baby’s en kinderen zijn…

Lees verder »

Handje geven

05 december 2016
Lees verder »

Verontwaardigde peuter

08 oktober 2015

Er kwam een peuter van net 1 jaar met zijn moeder bij mij in de praktijk, voor zijn slaapproblemen. Hij was altijd een heel gemakkelijk kind, maar sinds zijn laatste vaccinaties is hij boos en duurt het drie uur voordat hij slaapt. Moeder vertelt dat de verpleegkundige de vaccinaties zette zonder hem voor te bereiden.…

Lees verder »

Waar komt de baby vandaan?

16 januari 2015

Ik probeer er achter te komen wat de reden zou kunnen zijn dat een kindje niet lekker slaapt, en dat lukt soms als ik in gedachte helemaal in de huid van het kindje kruip. Ik ben dan voor heel even je kindje…… Ik ben dan even Cas van 2. Zijn moeder vertelt dat Cas ’s…

Lees verder »

Mijn zon

12 december 2014

Buiten stormt en regent het, het belooft een donkere vrijdag te worden. Ik ben een zomermens, ik hou van zon. Als ik vandaag zon wil, zal ik mijn eigen zon moeten laten schijnen. En waar ga ik van stralen?…. Van de mevrouw die al jaren aan een depressie lijdt, en na een homeopathisch middel weer…

Lees verder »

Narcolepsie

20 november 2014

Gevolgen van vaccinaties (dus ook narcolepsie na de mexicaanse griepvaccinatie) zijn met homeopathie en/of CEASE-therapie goed te behandelen. Wat zou ik deze kinderen graag zien in mijn praktijk! Bericht door Kinderhomeopaat Annemieke van Dalum.

Lees verder »

Heb je zelf, als moeder, ook slaapproblemen?

22 oktober 2014

Als je wilt, maak dan gerust een afspraak voor jezelf! Homeopathie voor slaapproblemen geeft geen gewenning, het maakt niet suf of slaperig.

Lees verder »
mannetje-org