Tarieven en vergoedingen

Tarieven per 1 januari 2024.

Consulten worden (gedeeltelijk) vergoed via de aanvullende pakketten van de meeste zorgverzekeraars. Het verplichte eigen risico is niet van toepassing op deze vergoeding uit de aanvullende verzekering. https://www.nvkh.nl/vergoedingen/

De consulten zijn op woensdagen in Arnhem Zuid, alle andere dagen in Dieren. Woon je te ver weg, dan is een consult via videobellen ook mogelijk.

Eerste consult deel A: 60 minuten   in de praktijk of videobellen              72,00

Eerste consult deel B, telefonisch consult na 3 weken                             32,50

Vervolgconsult 60 minuten                                                                       72,00

(Telefonisch) vervolgconsult, max. 45 min.                                               54,00

Kort consult, incl. herhaling homeopathisch middel,                                32,50

Herhalingsrecept voor de apotheek, zonder consult                                18,00              

Let op: In verband met de dagvergoedingen van de zorgverzekeraars bestaat het eerste consult uit 2 delen. Deel A en B van het eerste consult horen bij elkaar en kunnen dus niet apart van elkaar gekozen worden. Na afloop van het eerste consult (A) wordt een afspraak ingepland voor een telefonisch consult (B) om het resultaat van de behandeling tot dan toe te bespreken. Een consult binnen een jaar na het eerste consult geldt als vervolgconsult, is het vorige consult langer dan een jaar geleden, dan geldt het tarief van een eerste consult. Alle consultprijzen zijn inclusief homeopathisch middel voor 6 weken.

Voor het afzeggen of niet nakomen van afspraken korter dan 24 uur voor de geplande afspraak geldt een no-show tarief van € 45,00.

Voor ontstoringskuren van vaccinaties die niet in het rijksvaccinatieprogramma zijn opgenomen, of voor ontstoringskuren van individueel gebruikte geneesmiddelen die niet vallen onder een standaard protocol, kunnen extra kosten in rekening worden gebracht, dit wordt altijd vooraf besproken.

Het versturen van de rekeningen en de inning ervan wordt verzorgd door Infomedics.
Het opsturen van een homeopathisch middel geldt alleen voor kinderen die de praktijk hebben bezocht en voor de homeopathische vaccinatiebegeleiding. Homeopathische middelen worden uitsluitend geadviseerd als onderdeel van een consult. Voor homeopathische profylaxe is schriftelijke toestemming van beide ouders nodig.

Privacyverklaring

Heeft u een klacht?
Als er iets is, waar u niet tevreden over bent, bespreek dat gerust met mij. Komen wij niet samen tot een oplossing, dan vindt u hier meer informatie: https://nvkh.nl/behandeling/klachten-afhandeling

KvK 24461920

AGB-code 90022282
AGB-code praktijk 90(0)01347

logo_kvhn_120x120

mannetje-org